Cine suntem

Societatea Traiect a fost fondata din dorinta de a oferi pietii si consumatorilor, din tara noastra, o mare varietate de antene si mufe (conectori) de radiofrecventa. A fost si este o firma cu capital integral romanesc.

De la infiintare (2001) si pana in prezent, ne-am dezvoltat impreuna cu dumneavoastra. Putem afirma cu deplina responsabilitate ca am avut si avem o contributie importanta in dezvoltarea acestui segment al pietii romanesti. O parte insemnata din produsele noastre provin de la producatori de marca din Europa si Asia. Incercam si reusim sa oferim mai mult decat produse, adica sanse de a receptiona semnale si a comunica cu cei care sunt importanti pentru dumneavoastra. Fiecare gama de produse are propriul sau trecut, uneori chiar o adevarata istorie.

Viziunea

Produsele noastre de radiocomunicatii, vor fi recunoscute si dorite de clientii nostri din Romania si Europa. Tot ceea ce vom realiza si dezvolta se va baza pe cerintele clientilor dar va contine si o parte din sufletul nostru. Orice afacere noua in care ne vom implica, in conditii de profitabilitate reciproca, va asigura satisfactia partenerilor. Ne dorim sa fim permanent intre primele 5 firme din Romania in domeniul in care vom activa.

Misiunea

In centrul atentiei noastre trebuie sa stea satisfactia clientilor. Pentru aceasta imbunatatim continuu produsele pe care le oferim. Vom fabrica si diversifica gama proprie de produse, devansand concurenta. Deschiderea de noi magazine virtuale ne va mari profitabilitatea si ne va consolida pozitia pe piata. Dezvoltam continuu angajatii nostri, privind cu incredere spre viitor.

Valori fundamentale ale companiei:

Tot ce realizam, fara exceptie, trebuie sa fie bine facut, depasind asteptarile clientilor.
Clientul trebuie informat complet, corect si la timp.
Respectul, onestitatea si calmul sa ne ghideze comportamentul in afaceri, zi de zi.
Colaborarile si parteneriatele bazate pe valorile anterioare vor deschide noi oportunitati de dezvoltare.
Personalul va fi implicat in luarea deciziilor importante si va fi incurajat sa participe inovativ.

Activitatile si serviciile noastre

-Importuri directe din China, Taiwan, Spania, Polonia, Ungaria Slovenia etc
-Distributie
-Productie la comanda
-Vanzare en gros si en detail
-Consultanta
-Analize tehnice
-Solutii personalizate
-Masuratori de camp electromagnetic
-Indrumare si ajutor punctual
-Service

Istoric

Activitatea a inceput in anul 1998 prin vanzarea in sistem en gros de antene, catre persoane juridice. Datorita cererii crescute din partea persoanelor fizice, in anul 2001 s-a infiintat societatea Traiect srl si magazinul sau propriu - primul magazin fizic din Romania specializat in vanzarea de antene.

Gama de produse a crescut continuu, in prezent oferind clientilor:
-antene
-mufe / conectori
-cabluri
-echipamente diverse
-suporti si accesorii
-altele.

Locatie si contact

Sediul social al Traiect srl este in:

Str. Regele Ferdinand nr. 9, ap. 3, 400.110 - Cluj-Napoca, Romania

Telefon / fax: 0264-594615, telefon mobil: 0722-799945, e-mail: comenzi@antenee.ro

Colaboram (livram) cu clienti din toate colțurile țării si din Europa.

Contacteaza-ne acum!

Produse si servicii pe care le puteti gasi la noi:

-antene

Antene TV, auto si de camera Antene TV analog/digitale de banda larga Antene TV analog/digitale dedicate Antene FM-AM de camera Antene FM-AM exterioare Antene FM-AM auto Antene CDMA stationare 400-470 Mhz Antene CDMA auto 400-470 Mhz Antene GSM stationare 850-960 Mhz Antene GSM auto 850-960 Mhz Antene DCS stationare 1750-1860 Mhz Antene DCS auto 1750-1860 Mhz Antene UMTS/3G stationare 1900-2100 Mh z Antene UMTS/3G auto 1900-2100 Mhz Antene stationare de telefonie si date banda larga Antene auto de telefonie si date banda larg a Antene GPS Antene CB, 27 Mh z Antene de radioamatori Antene de comunicatii/date 1.2Ghz Antene de 2.4 Ghz Antene de 3.5 Ghz Antene de 5.5 Ghz Antene Parabolice Antene telescopice Module , baze, suporti si alte accesorii

-mufe / conectori

JACK 2,5mm, 3,5mm si 6,3mm DIN S-VHS mini DIN SCART RCA F TV, Radio DC tata/mama FME TNC TNC R/P SMA SMA R/P TWINAX mini UHF UHF N N R/P BNC BNC R/P USB mini USB micro USB CANNON Microfon SPEAK ON SMB-CRC 9 SMC SM P MCX MMCX MC CARD D-SUB DVI HDMI DIFUZOR ANTENA AUTO DC AUTO (bricheta auto ) BANANE UTP TELEFON PRIZE, STECHERE, PRELUNGITOARE 220Vca SSMT FIREWIRE NEC SSMB PARTI ACCESORII MUFE CONECTORI ELECTRONICA TS 9 NMO 7/16 IEC

-cabluri

Cabluri folosite la tensiuni de 100-220 V Cabluri folosite la tensiuni joase Cabluri multifilare speciale Cabluri telefonice Cabluri coaxiale de 50 ohmi Cabluri coaxiale de 75 ohmi Cabluri de 300 ohmi Cabluri UTP, STP, FTP Cabluri USB Cabluri de inregistrare Cabluri de microfon Tub termocontractabil Cabluri pigtail 50,75 ohmi Cabluri audio si video cu mufe Cabluri de date Cabluri de alimentare DC+AC Cabluri de retea si de telefonie Accesorii cabluri Cabluri speciale Cabluri adaptoare de antena.

-surse cu tensiuni de la 1,5 V

-Intrerupatoare Microintrerupatoare Comutatoare Limitatoare Micro si mini swich SMD Joistick Tastaturi Claviaturi Accesorii pentru intrerupatoare

-amplificatoare si protectii

TV SAT video distribuitoare, sumatoare Amplificatoare video la 75 ohmi Amplificatoare de telefonie mobila, Repetoare Protectii, filtre,separatoare, adaptoare de 75 ohmi Protectii, filtre, separatoare, adaptoare de 50 ohmi Distribuitoare, spliter si sumatoare de 50 ohmi Dispozitive si aparate speciale.

-scule

clesti de sertizare surubelnite burghie chei tubulare pensete aparate de lipit/dezlipit accesorii scul e scule de aschia t scule de taiat spray, solutii scule de uz multiplu scule si aparate de masura aparate de marit pensule stante, prese scule de ridicat banda izolatoare electroaparate cu functii diverse componenete electronice.

-aparate

Ventilatoare, Aparate electronice audio-video Aparate electronice de uz casnic Telefoane fixe Telefoane mobile Camere video Accesorii pentru camere video Aparate electronice: retea UTP, WiFi, Wlan Aparate electronice: module PC, diverse energie intrinsic

-reparam surse de alimentare pentru laptop

-realizam cabluri mufate la comanda

-oferim consultanta la instalarea reptoarelor, amplificatoarelor si aparatelor

-efectuam analize si masuratori.

De ce sa ne alegi pe noi?

Am vandut peste:
-100.000 de antene
-120.000 amplificatoare si preamplificatoare
-1.000.000 de conectori/mufe

-zeci de mii de km de cabluri
-peste 1000 de repetoare


Am furnizat echipamente pentru o mare diversitate de consumatori:

-retele de telefonie mobila
-retele wireless
-institutii
-inspectorate
-autoritati
-radioamatori
-hobby-sti
-nespecialisti in domeniu 

Am rezolvat probleme de receptie, din varful muntelui pina in centru oraselor.

Am indeplinit dorinte de comunicare pentru oameni care si-au pierdut speranta in tehnologie.

Am ramas alaturi de clientii nostrii, in acelasi locatie, din 2001.

Suntem o firma romaneasca, din Cluj-Napoca, Romania.

Am invatat din problemele clientilor si alaturi de ei

Suntem importatori directi si producatori la peste 70% din produse.

Cunoastem piata din Romania pentru ca am crescut odata cu ea
.

Ne-am crescut multi dintre concurentii actuali.

Stim sa discernem calitatea de non-calitate oferim produse din si in lumea reala (nu oferim CALITATE maxima cu preturi de dumping)
.

Sloganul nostru este: « Imagine si sunet»


 

Va multumim tuturor celor care sunteti alaturi de noi si celor care sunteti impotriva noastra, deopotriva ajutandu-ne sa devenim mai performanti.